Platte daken

De beste in dakwerken

Naast alle zink en koper werken kunt u bij ons ook terecht voor uw plat dak.

Van de afbraak van de roofing tot en met het plaatsen van een nieuwe roofing, isolatie, lichtkoepels en EPDM kan u op onze service rekenen.

Wij plaatsen Resitrix EPDM omdat dit één van de beste in zijn soort is. EPDM daken worden, in tegenstelling tot bitumineuze daken, niet gebrand. Deze daken worden door ons gelijmd met contactlijm. Nadien worden de naden thermisch gelast.

De kwaliteit, garantie en levensduur van uw dak wordt in grote mate bepaald door de overlapverbindingen. Dankzij de SBS bitumenlaag kan resitrix gelast worden met hete lucht waardoor de twee banen perfect aan elkaar kunnen gesmolten worden en de hechtlaag en de bitumelaag een naad vormen met 100% garantie op waterdichtheid.

Resitrix is intern gewapend met glasvezel. Deze wapening zorgt voor dimensionele stabiliteit en hoge inscheurweerstand. Dankzij de hoge elasticiteit is Resitrix zeer goed bestand tegen scheuren en perforaties. Het is een dakrubber met 10 jaar fabrieksgarantie op de waterdichting van uw plat dak.

Vanuit de firma I.R.S.-BTech bezorgen ze u een garantiecertificaat indien u dit wenst.

Isolatie premies

Wilt u milieubewuster omspringen met energie? Warmt uw huis te veel op in de zomer? Warmt uw huis niet snel genoeg op tijdens de winter? Wilt u op een eenvoudige manier meer comfort brengen in uw woning? Wenst u tot 30% te besparen op uw stookkosten?

Het zijn allemaal redenen om uw huis zo goed mogelijk te isoleren.


Ook voor de isolatie van platte daken kunt u genieten van tal van premies:

-6 tot 8 euro per vierkante meter via de netbeheerder

-30% recuperatie van uw investering via de belastingen


Indien u beslist om met ons samen te werken bezorgen wij u ook alle formulieren en attesten om uw premies aan te vragen.